Fizetési mód változás

0

Nem ez az első, hogy változtattunk a fizetési módokon, azonban mivel ez nem befolyásolt semmit, ezért nem írtunk róla. Azonban egy-két új vásárlónkat összezavart, hogy pár több éves kommentben más fizetési móddal kapcsolatban érdeklődtek  a látogatok. Ezek a hozzászólások már elavult információt tartalmazhatnak, ezért az aktuális fizetési módokról mindig a vásárlás oldalunkon tájékozódj: vasarlas.hackerkepzes.hu

expresspay

2016. Áprilisi változtatások:

-Megváltozott az átutaláskor közleményben írandó kód. A kódot a vásárlás oldalon találod.

ExpressPay automaták meg fognak szűnni. Ezeken az automatákon keresztül készpénzzel is meg lehetett vásárolni a csomagot. Sajnos ezek az automatákat hamarosan elszállítják és nem lesz többé lehetőség így vásárolni. Nem tudjuk jelenleg hogyan áll ez a folyamat, elképzelhető hogy sok helyen még kint vannak az automaták és lehet őket használni.

-Bankkártyával jelenleg csak Barion-on keresztül lehet. A bankkártyás fizetés menetét lépésről-lépésre bemutatjuk ebben a videóban. (2perc)

A csomagot továbbra is meg lehet vásárolni készpénzzel mindegyik CIB fiókban, banki átutalással és bankkártyával. Hamarosan elkészül az új csomag, azzal egy időben új (anonim) készpénzes fizetési módot vezetünk be.

 

Feltörték az Instagramot?!

0

Wesley Weinberg a Synack egyik biztonsági kutatója, az Instagram rendszerében egy kártékony kód futtatására alkalmas hibát fedezett fel, mely segítségével átvehette volna az egész felett az irányítást. Lényegében az összes felhasználói adathoz hozzáfért és adminisztrációs jogot is szerzett. Hiába indult az egész egy úgynevezett etikus hackelésnek, elég nagy botrány kerekedett belőle.

 

A hackelés eredményeit a “bug bounty” programjába küldte, amivel egyébként 723 ezer Ft ütötte volna a markát, ha a Facebook biztonsági főnöke, Alex Stamos nem követeli az úriember kirúgását, mivel szerinte átlépte a hibavadászat hatáskörét.

 

 

Természetesen, ahogy reflektorfénybe került az ügy Stamos már tagadta, hogy ilyeneket mondott volna. Facebook nyilvánosan is elismerte az Instagram sebezhetőségét és biztosította Wesley-t a pénzjutalomról.  Ha azon gondolkoztok, hogy hibákat kerestek soha ne lépjétek át az a bizonyos határt !

 

iDict – Az iCloud ellensége

0

Az iDict egy olyan hacker program, mely segítségével feltörhető az Apple felhő szolgáltatása az ICloud. Szinte mindenre találhatunk már hacker programokat, idő kérdése volt hogy megjelenjen egy iCloud specifikus program.

iDict

Hogyan működik?

Kimondottan egyszerűen működik. Ha ismerünk egy iCloud felhasználói nevet, akkor a program automatikusan hozzápróbálja a már ismert jelszavakat.

Hogyan védekezhetsz?

Vess egy pillantást a már ismert jelszavakra és ha felfedezted a sajátodat azonnal cseréld le! Ha nem találtad meg benne, akkor is érdemes időközönként lecserélni, mivel egy magyar változat elkészülése sem kizárt!

Milyen az ideális jelszó?

Ne szerepeljenek benne családtagok, háziállatok nevei, születési adatok, bármilyen adat ami közösségi portálok által könnyen kitalálható. Legyen teljesen egyedi, legjobb ha véletlenszerűen generált!

 

Ha megtaláltad a jelszavad a listában, azonnal cseréld le!
Ha nem találtad, akkor sem szabad megnyugodnod, hiszen nem kizárt egy lokális, magyar változat elkészülése sem.

 

Ha már feltörték a Facebook profilodat…

0

Elgondolkoztatok azon már, hogy mi a teendő, ha megtörténik a baj? Elmondjuk 4 egyszerű lépésben, hogy ilyen esetben mi a teendő. Nézzük:

 

 1. Próbáld meg visszaszerezni a saját profilodat:  Az alábbi linken jelentheted, ha valaki illetéktelenül használja a profilodat avagy feltörte azt. Érdemes még a biztonsági beállításokat is szemügyre venni, amit itt tehetsz meg.

 

 1. Jelszavak megváltoztatása: Egyértelmű, ha egyszer már sikerült valakinek belépnie a fiókodba, akkor tudhatja a jelszavadat. Tehát ezt muszáj lesz megváltoztatnod, sőt ha több helyen használod ugyanazt a jelszót akkor mindenhol változtasd meg.

 

 • Futtasd le a vírusirtó programodat: Lehet, hogy a hacker egy vírus, keylogger vagy egyéb kártevő programmal fért hozzá a számítógépedhez és így a profilod adataihoz is. A vírusirtód adatbázisának frissítése után csinálj egy teljes átvizsgálást, hogy a legrejtettebb kártevőre is fény derüljön. Ha nem a saját gépeden használtad, mindenképp értesítsd a tulajdonost a teendőkről. Jó ötlet lehet a Facebook fiókod kártevő mentességét ellenőrizni (ál-vírusirtó alkalmazások eltávolítása)

 

 • Barátok, hozzátartozók értesítése: Értesítsd a barátaidat és szeretteidet mielőtt még lejárató vagy akár az ő adataik megszerzésére irányuló üzeneteket kapnának. Minél előbb riasztod őket, annál biztosabb, hogy ők nem kerülnek hasonló helyzetbe.

 

Beletelhet egy kis időben az eredeti állapot visszaállítása, de minél hamarabb letudod reagálni józanul az eseményeket, annál kisebb az okozott kár és a helyreállítási idő is kevesebb lesz.

Mentsd le a Facebook adataidat, mielőtt valaki meghackelné a profilodat!

0
Több olyan esettel találkozhattunk, melyek során a meghackelt Facebook  profilok alól eltűntek a címjegyzékek, üzenetek vagy akár az összes feltöltött képek, videók stb.
Szerencsére van arra megoldás, hogy az adott napig a saját adatainkat .zip fájl formátumban letöltsük. Ez mind szép és jó, de mégis mit tartalmaz ez a tömörített fájl? Lássuk:

 

 • az összes felhasználói profilhoz kapcsolódó adat (pl. kapcsolati adatok, érdeklődési körök, csoportok);
 • az üzenő falra kiírt szövegek összessége, függetlenül attól, hogy a felhasználó, vagy ismerősei tették azokat ki a falra;
 • a feltöltött fotók és videók;
 • azok az események, amelyek meghívására reagált a felhasználó;
 • az összes hozzászólás, amit a felhasználó vagy ismerősei intéztek az üzenetekkel, fényképekkel és egyéb tartalmakkal kapcsolatban.
 • az ismerősök névsora;
 • az elkészített jegyzetek;
 • az összes beérkező, illetve elküldött üzenet

 

Vegyük sorra a lépéseket, amik elvégzése után Te is biztonságban tudhatod az összes adatodat:

 • Az első lépés miután beléptünk a profilunkba, hogy jobb oldalt a nyíl után a fiókbeállításokra kattintunk.
 • arhiv_keszit0  A második lépésként kattints a “Tölts le egy másolat” – ra.

2012.02.01_download_02

 • Ezután megfog nyílni egy tájékoztató oldal, amely tartalmaz minden fontos információt. Itt az archívum elkészítésére kattintva indíthatod el a folyamatot.

arhiv_keszit1

 • Utolsó lépésként pedig csak egy megerősítés maradt hátra, ha biztos vagy abban , hogy leakarod menteni az adataidat akkor még egyszer az “Archívum elkészítése” gombra kell kattintanod és már töltheted is a .zip fájlt.

arhiv_keszit

 

* Kattints a képekre a nagyobb méretért!

 

Vásárold meg az új csomagot 50% kedvezménnyel!

0

2016-ban teljesen megújul a hackerkepzes csomagja, erről bővebben itt olvashattok50%-os kedvezmény

A csomag jelenlegi verzióját ezért leakcióztuk, azonban nem szeretnénk hogy várjatok a vásárlással ezért egy hihetetlen ajánlattal állunk elő:

Vedd meg most 50% kedvezménnyel a hackerkepzes jelenlegi csomagját és amint megjelenik az új verzió INGYEN elküldjük neked! 

A vásárláshoz kattints ide!

Tehát nem érdemes senkinek várnia az új csomagra, már most elkezdheti próbálgatni a módszereket!

Az új csomag tervezett ára: 12.000 Ft!

 

 

2016-os változások

0

Az oldal új tulajdonoshoz került és számos újítások várhatóak a következő hetekben, hónapokban. 2016

A legfontosabb, hogy teljes mértékben megújul a hackerképzés csomagja. Új 2016-os módszerek kerülnek bele és a régebbi, elavult technikákat nyugdíjba küldjük. A legnépszerűbb módszereket kiegészítjük és tartalmazni fog részletes gyakran ismételt kérdések fejezetet. Sőt, azoknak akik egyáltalán nem értenek a számítógéphez, igénybe tudják majd venni élő chat ügyfélszolgálatunkat. A csomagba új HD videók kerülnek és leegyszerűsítjük a rendelés folyamatát. Lehetőség lesz anonim rendelésre azoknak akik nem szeretnék felvedni személyazonosságuk.

Az új csomagot ingyen megkapják azok is akik egy régebbi verziót vásároltak meg. Tehát nyugodt szívvel vásárolja most még meg bárki a 2015-ös verziót, amint megjelenik az új csomag, díjmentesen elküldjük számára!

Az új verzióval párhuzamosan új weboldal, fórum és blog is készül, ezért ne lepődjön meg senki ha hirtelen minden megváltozik!

 

 

Go to Top