Facebook feltörés

Napjaink legelterjedtebb közösségi oldala a facebook.
Az emberek akár napi 3-4 órát töltenek a facebookon cseteléssel, játékkal vagy képek nézegetésével. Egy-egy facebook fiók ezért sok titkot rejthet magában. A legtöbb embert a kíváncsiság ösztönöz facebook fiókok feltörésére, éppen ezért nagyon körültekintőnek kell lennünk!

A facebook feltörésének leggyakoribb oka a féltékenység, hisz senki sem szeret párjával szemben a sötétben tapogatózni. A féltékeny barát vagy barátnő tudni szeretné mit művel a párja a hátuk mögött. A facebook feltörésére sok módszer létezik, viszont ezeknek csupán negyede ad kézzelfogható eredményt. Az interneten rengeteg vírusos, úgy nevezett “Facebook feltörő program” van, amelyek megfertőzhetik a számítógépedet és a jelszavaidat ellophatják. Egy friss, megbízható vírusirtó használatával a legtöbb régebbi módszer ellen sikeresen megvédhetjük magunkat, azonban így is számtalan olyan feltörési módszer, technika létezik, ami ellen nem sokat ér a vírusirtó vagy a tűzfal. A facebook fiókunk feltörésére épp ezért nem olyan nehéz, mint amilyennek sokan gondolják. Egy kezdőbb felhasználó is könnyen megszerezheti a jelszavunkat ha nem figyelünk oda.

A legújabb és legnépszerűbb feltörési módszereket összegyűjtöttem a csomagban, hogy minél többen megismerhessétek a különböző technikákat és tudjatok védekezni ellenük! A csomag itt letölthető:

Facebook feltörő program letöltése

Néhány ok, amiért talán már fel is törhették a Facebookodat

 

1. Féltékenység: azt hiszem ez a legtriviálisabb indok, amiért akárki kutakodhat a Facebook üzeneteink, ismerőseink között. Durvább esete ennek az, amikor jelenlegi párunk még fizetni is hajlandó, hogy ezt más segítségével megtegye, hiszen valószínűleg nem tudja, hogyan lehet Facebookot profilokat feltörni. Ha párunk más nőkkel/férfiakkal való levelezésébe bele tudunk nézni, akkor könnyedén megbizonyosodhatunk az őszinteségéről.


2. Rosszat akarás: Mindenkinek vannak rossz akarói és sajnos rosszindulatú emberekből sosem fog kifogyni a világ. A legtöbb felhasználó nem törli a bizalmasabb, magán Facebook üzeneteket sem, hisz nem számít arra, hogy valaki feltöri a profilját. Ha egy ellenségünk feltörni a profilunkat, akkor személyes üzeneteinket könnyen megoszthatja másokkal, ami rengeteg kínos szituációt szülhet.

3. Anyagi érdekek: Elég szép összeget kereshet az aki feltör hírességek, politikusok, vagy bármilyen más befolyásos személy profilját. Az ott található bizalmas beszélgetéseket továbbíthatja bulvár lapoknak vagy konkurenseknek amiért cserébe szép összeget tehet zsebre. Nem kell hírességnek lennünk, hogy ettől tartsunk, ugyanis mindenkinek vannak apróbb titkai amit nem szeretnénk, hogy nyilvánosságra jusson. Ha nem megfelelő személyhez kerülnek ezek az információk, könnyedén kiszolgáltatottá válunk és megzsarolhat velük.


4. Kíváncsiság: úgy hiszem legtöbben ezt véljük a legártatlanabb oknak, de ha jobban belegondolunk, bizony ennek is éppen elég kellemetlen következménye lehet ránk nézve. Teszem fel például azt a lehetőséget, hogy még ha csak egy ember is az, aki megtud ezt-azt, akkor is elég nagy rá az esély, hogy ha már egyszer kíváncsiságból eljutott az információig, akkor bizony azt tovább is fogja adni. Így aztán nem lehet tudni, hogy meddig jut el, viszont amikor egyszer majd mi magunk szembesülünk vele… Akkorra pedig már talán az összes ismerős tud róla, akaratodon kívül, ami nem is kérdéses, hogy egy felettébb rossz élmény.

5. Szívatás: ezt még talán poénnak is vehetjük, amennyiben a közeli ismerős, barát, vagy haver követte el, hiszen akkor még nem igazán van baj, hiszen ha elég jóban vagyunk vele, akkor mindent vissza is tud csinálni. Persze ennek is lehet rossz vége, komolyabb problémák is keletkeznek abból, ami egyébként csak viccnek indult. Egy jó barátságnak pedig ez csúnya véget szabhat!

218 comments

 • Leller (4 hónap)

  Sziasztok.
  Én full hülye vagyok ilyen program letöltésekhez,
  És időm sincs ilyenekre.
  De szívesen fizetnék vkinek aki segítene feltörni egy facebook fiókot.
  Az ok nyomós, érthető és nem rosszindulatú.
  Megosztom azzal aki segít. Előre is köszönöm. Leli

 • Manna (5 hónap)

  Sziasztok!
  Megrendeltem a csomagot átutalással,amit már el is követtem,csak még,hétvége lévén,nem valósult meg. A megrendelés folyamatában szó sem volt arról,hogy a közlemény rovatba e-mail címet kellene írni,hanem számokat.
  De,most olvasgattam a régebbi hozzászólásokat (2-3 éves),hogy utaláskor kell megadni az e-mail címet. Hát…én nem tettem.
  Amennyiben ez gond lesz,szóljatok már légyszi’!
  Köszönöm!

  • hackerkepzes.hu (3 hónap)

   Itt is válaszolok, hogy az olvasók lássák:
   Minden rendben volt az utalással, a számokat kell írni amik a vásárlás oldalon vannak.
   Régen email címet kellett, azóta sok minden változott :)

 • King (11 hónap)

  Kérek vkit,szánjon meg és törjön fel Nekem egy facebookot.Nincs pénzem hogy megrendeljem ezt a csomagot.

 • Jenni (1 év)

  Kérlek segitsetek mert nem tudom h mivan a feszemmel nem hagya h be lépjek nem változtattam meg a jelszavamat mar vagy 2 hónapja h az bizonyos jelszavam van es nem akar be engedni én szetintem nincs fel törve mert még ma facéztam de kiléptem és már nem engedet be azt irja h hibás a jelszavam és nem tok már mit csinálni….kérlek titeket ha valaki valami jo tanácsot adna azt meg köszönném

 • Lakatos róbert (2 év)

  letöltöttem a demo csomagot és nem adott mást csak egy pdf fájlt… nem adta a programot :(

  • hackerkepzes.hu (1 év)

   A demó csomag csak egy rövid leírást tartalmaz, a program csak a teljes csaomagban van benne.

   • Kocsis Csaba (4 hónap)

    Újra ( Én) vagyok esetleg ha megrendelem a csomagot, akkor visszatudom állítani nem érdekel mibe kerül, sok fontos dolog volt benne és nem szeretném ha idegen birtokába kerülne….
    Ha így megoldhato segítséget is kérnék hogyan lehet megvásárolni!
    Köszönöm előre is a válaszát!

 • brigi (2 év)

  szia. valószinüleg feltörték a facebook fiókomat mert a tevékenységnaplóban olyan dolgokat találtam ami szerintem nem én voltam. napra pontosan sőt órára pontosan vissza lehet nézni hogy akkor feltörték e? nem érdekel hogy ki csak ha igen akkor lépnem kell. köszönöm a gyors választ

 • Szoncsikaaaaaaa (2 év)

  Ennyire lemaradtam!!! Hogy lehet másoknak feltörni a facebookját?
  Én nem tudom annak a személynek a jelszavát akkor,hgyan lehet?
  Valaki megmondaná???
  Előre is köszönöm!!
  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :

 • piroska (2 év)

  Hello szeretnek egy facebookot feltorni nagyon fontos segitenel elore is koszonom

 • arnold (2 év)

  sziasztok segitsetek már nekem afeltörni a fbokomat mert meg wáltoztatam, a jelszot s nem tudom h mire es igy csak az emailcimet tudom segittsetek már köszike mindenkinek :(

 • Marcsinyi (2 év)

  szia segitség kellene nekem.. egy ismerösöm elfelejtette a fész jelszavát ebbe kéne nekem a segitséged

 • Beuciii (2 év)

  Szia csak az email cimet tudom ! Meg mondanad h han lehet igy feltorni fb ? Nagyon fontos lenne a segitseged !

 • Viki (2 év)

  Szia. Nagyon fontos lenne, hogy feltudjak törni egy facebookot. Segítenél?

 • Surányi Béla (2 év)

  Szia,
  Még az Egyesült államokban nyitottam egy facebook fiókot,és használtam egészen tavaly szeptemberig,amikor is az okostelefont bekapcsolva,megnyitott facebookkal,fennhagytam véletlenül egy londoni buszon. Azóta nem tudok belépni,mert azt írja,hogy le vagyok zárva,és a kódot amivel megnyithatnám,egy amerikai telefonszámra küldözgeti. Mivel már Angliában lakom,az a telefonszám nem él,de nincs lehetőség megváltoztatni,mert ahoz be kell lépni… és ha a gmailemre kérem,akkor is ez a végeredmény. Mit tehetek?
  Köszönöm a segítséget előre is.

 • Szöszii (2 év)

  Szia! Fel szeretnék törni egy facebookot és szeretnék segítséget kérni hozzá. Nagyon fontos lenne.

 • bendegúzkákonyi (2 év)

  sziasztok lenne egy elég bonyolúlt kérdésem 😀
  az van hogy a baratnőm facebookját valószínű feltörték …
  a mobilján bejelentkezve hagyták …
  semmi sértő üzenetet nem üldtek másoknak..
  rámentem hogy az új jelszót elküldje neki sms-be és nem kapja meg ..
  szóval ez mire lehet jó hogy megváltpztatja valaki a jelszavát és közbe csajom a telójáról ugyanúgy tudja használni csak más gépekről nem lehet belépni :O
  és ami még fura hogy nem kap sms-t a kódjáról pedig elküldte a facebook már 100-szor mert rámentem :O
  én úgy vagyok vele hogy hazudik :/
  ez lehetséges hogy nem kapja meg az sms-t és nem ő volt az ? :O
  a telószámot nem változtatták meg mert az utolsó 2 számot kiirja és az tuti az övé

 • SZOTYI (2 év)

  Szia! De ha megveszem a csomagot akkor ha feltörök vele vmit akkor én is bűnt követek el nem?

  • hackerkepzes.hu (2 év)

   Szia,
   Igen, a számítógépes fiókok feltörése bűncselekmény, amire felhívjuk minden vásárlónk figyelmét. A csomagot azért készítettük, hogy megismerjék az emberek a különböző feltörési módszereket (akár ki is próbálják SAJÁT fiókon), hogy megtanuljanak ellene védekezni.

 • akos (2 év)

  szia nekem is segithetnél mert feltörték a facebookom és nem tudom sehogyan se vissza csinálni és ebben kérném a segitséged h valahogy segits nekem h vissza tudjam szerezni minden fontos dolgomat ot tároltam elöre is köszönöm

 • Lejla (2 év)

  Szia!
  Tudnál nekem segiteni érdekes a storym…ha gondolod elmesélem részletesen…de a lényeg az hogy egyszer már beléptem az akkori párom fb-jébe onnan derült ki hogy homokos…és szültem neki egy gyereket mert nem tudtam…szeretném megnézni pontosabban hogy miket müvel meghogy csinálja e még a dolgokat…hozzáteszem senki nem hitt nekem hogy homokos és én lettem rossz néven feltüntetve minden ismerösömnél, rokonjaimnál….az emailet tudom…léci segits…köszi Lejla

 • Buglibob (2 év)

  Sziasztok. Tudnátok nekem segíteni egy olyannak: hogy dumálok egy csajjal társkeresőről, Facebook messenger en. De a száma kéne hogy ki veszi fel nő vagy férfi mert ha csak szórakoznak akkor nem pazarló rá az időm… Előre is köszi.;)

 • Kun Krisztina (2 év)

  Szia! Tudnal nekem segíteni?volt egy Facebookom es mikor egyszer chateltem valaki vagy valami visszairt annak akivel beszeltem.Utanna kidobott a facebookbol es nem tudok bejelentkezni.:/

 • Mara (2 év)

  Szia! Feltörték a facebookomat és a jelszót is megváltoztatták , egy régi email címmel csináltam amibe már nem tudok belépni . Tudnál nekem segíteni, hogy visszakaphassam ?

  • hackerkepzes.hu (2 év)

   Szia
   Jelentsd a facebook-nak hogy ellopták, akkor hátha visszakapod. facebook.com/hacked

 • ZOli (2 év)

  Szia, én egy facebook fiókot szeretnék feltörni nagyon fontos!

 • lara (2 év)

  Szia! Segitsegedet szeretnem kerni. Létezik olyan program amivel mas az en üzeneteimet,legyen az viber,sms,email meg tudja nezni??? Ha igen segitenél nekem hogy melyik az es hogy tudnék hozzá jutni?
  Köszönöm

 • Amazon (2 év)

  Szia!
  Tudnál-e nekem segíteni, beszeretnék lépni egy facebookba,de csak az email címet tudom.Nagyon fontos lenne!
  Előre is köszönöm!

 • Anna (2 év)

  Létezik, hogy valaki a személyes adataimban a házasságot átírta kapcsolatra.
  2010-es a dátum és csak a napokban vettem észre. Ha igen, meg lehet tudni milyen IP címről tették?

 • Niki (2 év)

  Szia,
  szeretnék egy facebook-ot feltörni minél előbb. Légyszi segítenél?
  Köszöntem szépen :)

  • feri (2 év)

   Szia,
   szeretnék egy facebook-ot feltörni minél előbb. Légyszi segítenél?
   Köszöntem szépen :)

 • Tamas (2 év)

  a fiokomat szeretnem helyre alitani az eredtit amelyik volt es tszots@yahoo.com ezt szeretnem mert nem mukodik

 • Szantina (2 év)

  Szia! Szeretnék a egy facebookot feltörni nagyon fontos lenne,tudnàl nekem segiteni??

  • hackerkepzes.hu (2 év)
   • Dzsenii77 (2 év)

    Szija! Szeretnék feltörni egy facebookot ami sürgős lenne és azt szeretném kérdezni,hogy tudnál-e ebben segíteni?!

    • henrik (2 év)

     ha tudod az email cimet, bár-mikor !! feltöheted a facebook-ott !! fel töröd az emailt pl freemail gmail stb,…S aztán a facebook-ott könnyü 😉

   • brigi (2 év)

    szia. olyan kérdésem lenne hogy meg tudom e nézni napra pontosan hogy feltörték e a fiókomat? A tevékenység naplóba találtam olyat ami szerintem nem én voltam és nem érdekel hogy ki csak azt szeretném tudni hogys azon a napon feltörték e? nagyyon fontos segits. köszönöm

 • kitty (2 év)

  Hello tudnálnekem facét feltörni ? Fontos lenne :)

 • Fanni (2 év)

  Szia! Szeretnék egy facebook fiókot feltörni. Tudnál ebben segíteni?

  • hackerkepzes.hu (2 év)

   írj e-mailt: hackerkepzes @gmail.com

   • Erika (2 év)

    Szia!
    Szeretnék feltörni egy facebook fiókot! Tudnál nekem segíteni ebben rettentő fontos lenne!?
    Köszönöm Eri

    • hackerkepzes.hu (2 év)

     Írj e-mailt!

   • Kocsisné Szöllősi Ibolya (2 év)

    T.Cím!

    A segítségüket szeretném kérni.Szeretném törölni a facebook regisztrációmat.Az az email cím, amivel betudtam lépni, már nem létezik, mert munkahelyi email cm volt, és én már kiléptem onnan.A jelszót is elfelejtettem.
    Kérem segítsenek,hogy tudnám megszüntetni a regisztrációmat.
    06-20-4530136

    Üdv:Kocsisné Ibolya

 • Attila (2 év)

  Szia. Tudnál nekem esetleg segíteni feltörni egy Emailcímet? Én sajnos nem tudom hogy kell. Próbáltam le tölteni a próba verziót de nem tudom. Pedig LIKE oltam a Facebook on is !

  • hackerkepzes.hu (2 év)

   Írj e-mailt: hackerkepzes @gmail.com

  • Barbara (2 év)

   Szia , nekem esetleg tudnál segíteni facebook feltörésben ?

   • hackerkepzes.hu (2 év)

    írj e-mailt: hackerkepzes @gmail.com

 • SSzabolcs (2 év)

  Üdv! Az lenne a kérdésem, a demo csomag mit tartalmaz pontosan a teljeshez képest?

  • hackerkepzes.hu (2 év)

   A demo csak rövid áttekintéseket, míg a teljes részletes útmutatókat és programokat is tartalmaz.

 • rendi orton (2 év)

  hello tudnátok segiteni hogy lehet feltörni egy facebookot

 • Keiyra (2 év)

  Szia! Érdeklődnék, hogy a csomag csak azon a gépen működik amelyiken egyszer már használta az a személy a facebookot akinek fel akarom törni? Tahát ha Én Debrecenből akarok feltörni egy profilt aki az Éns zámítógépemen még soha nem lépett be a facebook-jára úgy is működik?

  • hackerkepzes.hu (2 év)

   Van olyan módszer, amihez nem szükséges ilyen belépés

 • Vivcsi (2 év)

  helosztok valaki irjon már ha tud feltörni facebookot mert nagyon fontos lena még ma ha lehetne

  • hackerkepzes.hu (2 év)

   A csomagunk segítségével te magad ismerheted meg a módszereket!

 • Emil (2 év)

  Sziasztok!

  Érdeklődők, hogy ma megvásároltam tőletek a programot, de még nem érkezett meg. Mikorra várható?
  Köszönöm.

  Üdvözlet

  • hackerkepzes.hu (2 év)

   Szia
   Elküldtük a megadott e-mail címre, de visszapattant a levél. Kérlek adj meg egy másik email címet elküldjük arra.

 • laskai nándor (2 év)

  Sziasztok bedöglött a laptopom és nemtudom letölteni a demo verziot se igy nem törnétek fel nekem 1 fb fiokot a teljes verziot is megvenném de mig nemjo a laptopom felesleges anyagiak nem gond csak fontos lenne es surgős

  • hackerkepzes.hu (2 év)

   Hello! Sajnos mi nem vállalunk feltöréseket.

 • Réka (2 év)

  Sziasztok! Nagy bajban vagyok és kis segítséget kérek, a helyzet a következő a párommal lassan egy éve vagyunk együtt de nagyon zavar hogy Ő egyfolytában a telefonján lóg és sms-get illetve whats appozik azt szeretném kérdezni hogy van-e olyan program amivel én is megkaphatnám azokat az üzeneteket amiker Ő kap vagy ír másnak? Állítólag csak haverekről van szó de mint tudjuk a női megérzés nem csal és akkor ha csak haverok akkor nem kell eltitkolni és azonnal kitörölni. Tudtok nekem segíteni? Üdv, Réka

 • howi12 (2 év)

  honnan lehet letölteni a demó verziót.kérek szépen egy linket.

 • Kiss Odett (2 év)

  Anélkül is fel lehet törni valaki facebookját,hogy letöltenénk a csomagot?

  • hackerkepzes.hu (2 év)

   Természetesen, de a csomagon mi hónapokon át dolgoztunk, ezért készülj fel, hogy nem lesz könnyű összegyűjteni a szükséges információkat.. pláne ha nem tudsz jól angolul, ugyanis a legtöbb ilyen információ csak angolul érhető el.

 • Iza (2 év)

  Sziaa tudnal nekem segiteni ?
  Én sajnos nem értek ezekhez es a gepem is tönkre ment a telom meg egyszerűen nem müködik.
  Fel tudnàd nekem törni a palim facebookjàt? Egyszerűen átvert nyaron es ugy erzem most is jatszik velem es meztelen kepeket lajkolgat.
  Elküldöm az emailjét is rendben?
  Sokat segiitene a kapcsolatomon ha ön segitene nekem :)

  • hackerkepzes.hu (2 év)

   Szia
   Mi feltöréseket sajnos nem vállalunk.

 • mmiki (3 év)

  Hello.azt szeretném tudni hogy a demo verziot le e lehet tölteni telefonra?

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Sajnos nem, csak számítógépre.

 • miki (3 év)

  Hello. Azt szeretném tudni hogy a demo verziot le-e lehet tölteni telefonra.

 • BaPeE (3 év)

  A Demoban megtalalom azt , hogy kell feltorni a facebookot?

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Igen, több módszer is alkalmas rá.

 • --==:::////SZOTYI\\\\::==-- (3 év)

  Üdv!

  Attól tartok, hogy először letöltöm a Demó verziót ha tetszik akkor lehetséges, hogy veszek. De mi van ha esetleg átvernek, elromlik a gépem?? Akkor most kidobtam annyit meg annyit az ablakon? Vagy a szokásos megszokás a rendőrségnek szólni, hogy ez meg az történt. Kérem segítsen ebbe, hogy letöltsem-e vagy ne mert tuti csak átvernek és a gépem szívja meg.
  (Ha rossz lesz a Demó elrontja a gépem akkor….)

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Miért rontanánk el a gépedet?
   Ha nem bízol bennünk, töltsd le az ingyenes virtualboxot, amivel egy virtuális operációsrendszert hozhatsz létre, próbáld ki abban a demot.

 • Dimitri (3 év)

  Amit le lehet tölteni a hackerkepzes.hu ingyenesen demot azt mien programmal lehet megnyitni?

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Adobe Reader

 • Dimitri (3 év)

  Sziaztok az lenne a kérdésem hogy a programot mivel kell megnyitni mert probálkoztam szinte mindennel de semmi .? :'(

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Hello!

   Melyik programra gondolsz?

 • Dimitri (3 év)

  Sziasztok az lenne a kérdése hogy mivel kell megnyitni mert szite mindennel probálkoztam de semmi?:'(

 • 1csillag (3 év)

  Szia!
  Szeretném megvásárolni a csomagot,de nem szeretném lájkolni a Facebook oldalatokat,hisz azt az ismerőseim is látnák….azt hiszem,érthető hogy mit akarok ezzel mondani.Hogyan vásárolhatom meg enélkül?
  Köszi

 • dani10ka (3 év)

  sziasztok!valaki segítsen nekem feltörni a bnőm fbk oldalát?!!! :/

 • sipi (3 év)

  Szia nem tudom androidra letolteni a progit. Kerlek segits nekem! Keress meg emailben. Nem maradok halatlan ha segitesz nekem!

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia,
   A csomagot számítógépre tudod letölteni, ha érdekel a mobil feltörés akkor látogasd meg ezt az oldalt:
   http://www.mobilkem.hu

 • Pancsa (3 év)

  Sziasztok! Kérlek segítsetek feltörni egy facebook oldalt!:'(

 • Jónás Anita (3 év)

  Szi segitséget szeretnek kérni .. A baratom is tudta a jelszavamat es mar meg valtoztata nem tudok belépni sehogy semm probalkoztam de nem vissza szeretnem álitani es használni is ugyan is mar szakitott velem nem szeretnem h ezel h o hasznalja lejarason mindenkinek irkalgaspn segitsetek

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia,

   Kérj jelszó emlékeztetőt emailben.

 • Adri (3 év)

  Szia!!
  Valaki valószínű használja a Facebook-om,ki tudom deríteni,ki az vagy hol törték fel,vagy,hogy esetleg a rendszer hibája amiből azt gondolom,hogy valaki használja??
  Köszönöm.

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia
   A biztonság kedvéért legjobb ha jelszót váltasz.

 • ténke (3 év)

  Sziasztok…nekem segítség kéne,mert én sem tudom,h kell feltörni..és nagyon szükségem lenne rá..KÉRLEK SEGÍTSETEK.!!!!!! :(

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia
   Töltsd le az ingyenes csomagot a főoldalról, hogy megismerd a módszereket.

 • Kocsis Zsolt (3 év)

  Hali!
  Nem használt, de még élő profilt fel lehet törni úgy, hogy sem az email címet, sem a jelszót nem tudjuk és már meg sem tudhatjuk? Köszi.

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia,
   Ha a profil tulajdonosával valahogy kapcsolatba tudtok lépni (chaten vagy egy másik email címére) akkor van esély megszerezni a facebookos email címét és jelszavát, a “becsapós link” módszerrel, amit röviden bemutatunk az ingyenes demó csomagban itt: http://www.hackerkepzes.hu/letoltes.php

 • Tami (3 év)

  Sziasztok,
  most vettem a csomagot, telepitettem a gepemre es mikor megnyitnek egy dokumentumot a tartalomjegyzekbol, csatlakozasi hibat dob ki.

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia
   Írtunk e-mailt.

 • nepszter (3 év)

  hali ha megrendelem nem csak a 4,9mb demo csomagot kapom meg ??? hanem az egészet nekem csak egy bizonyos program kell kérlek vedd fel velem a kapcsolatot mailemet kitudod deríteni te látod ! :-) köszi várom a leveledet !

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia,
   Természetesen igen!

 • pum43 (3 év)

  hol kell ezt meg rendelni ?

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   vasarlas.hackerkepzes.hu

 • ea (3 év)

  Ne haragudjatok, de két órával ezelőtt hozzászólást irtam. Cenzurázzátok azokat, nem mindegyik jelenik meg? Eltünt a kérdéséem és meg sem jelent.

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Sajnos rengeteg spam érkezik a kommentbe (mint ahogyan a legtöbb ember email címére), ezért csak engedélyezés után jelennek meg a kommentek.

 • ea37 (3 év)

  Ismerem a számlaszámot, tudom a címeteket de egy telefon elérhetőség nincs. Ha megadom a mail cimemm az átutalásnál, abból hogyan fog kiderülni hogy hova postázzátok? egy nő azaz én :) megtudja -e érteni az egészet ebből az anyagból hogyan kell müködtetni?

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Telefon elérhetőségünket megtalálod az Általános Szerződési Feltételekben, de online elérhetőbbek vagyunk. E-mailben, Facebook-on, vagy itt kommentben.
   Nem postázunk semmit, elektronikusan elküldjük a csomagot e-mailben. Azonban már nem email címet kell megadni, hanem felhasználónevet. A csomag letöltéséhez, megvásárlásához látogass el ide, és kövesd a lépéseket.

 • isti (3 év)

  Hi!

  Még mindig akciósan áruljátok a csomagot?
  (5000 Ft)

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia, egyenlőre igen.

 • Xavir (3 év)

  Kedves!
  megnéztem a spam-ek között is, azóta se jött semilyen emlékeztető. De email is elfelejtettem jeslzó :/

 • Csocsóbácsi (3 év)

  Szia!
  Hogy is működik ez a hacker dolog?
  Érdekelne,mit kell tennem.
  Köszi, üdv,Csocsóbácsi

 • zmaim (3 év)

  szia a fb hack része a csomagnak az win7el kompatibilis?

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia
   Igen

   • Kocsis Csaba (4 hónap)

    Üdv.
    Tegnap délutántól nem tudom megnyitni a fiókom, azt írja hogy a fiókom biztonsági okokból zárolva van.
    Elküldtem egy személyes okmányom fényképét (amin látszik hogy Én vagyok, szül. Hely idő)
    De azóta sem jó, mire számítsak feltörték a fbom vagy valaha visszaállitodik
    Már mindennel próbálkoztam, légyszíves segítsetek
    Előre is nagyon köszönöm

 • Sörös Henrietta (3 év)

  Ki fizettem a facebbok feltörést,de nem kaptam érte semmit.Holott azt írtátok ki az emil címemre külditek!Fiztettem a semmiért???

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia,
   Erről az email címről még nem érkezett vásárlás. Mikor és milyen módon vásároltad meg a csomagot?

 • Dani (3 év)

  Elnézést,de nem értetem hogy hogyan lehet kézpénzel vizetni.mert az lett írva ,hogy be megyek egy Raifasen bankba és ott,de azt kell mondani ott hogy a hackerkepzo.hu csomagját szeretném megvenni kp-ban?

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Úgy tudod megvásárolni a csomagot, hogy befizeted a csomag árát (5,000 Ft-ot) a bankba, a mi számlaszámunkra és közleményben megadod az email címedet.
   Mi látjuk a bejövő pénzt, az email címeddel és így tudjuk ki kinek kell küldeni a csomagot.

 • Kovács Szilvia (3 év)

  Szia. Hogyan tudnék kp-ban fizetni a csomagért? Pl postai rózsaszín csekk? Kérhetnék ehhez egy címet?
  Köszönöm.

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia

   Fáradj el egy helyi Raiffeisen bankfiókba és válaszd ki a sorszámadó gépen a készpénz befizetést. Ha rádkerül a sor, add meg nekik a cégnevet,
   bankszámlaszámot és közleményben az email címedet!
   Duba és Társai Kft. 12067008-00115711-00100005
   Ez fontos, ugyanis a vásárlás után erre a címre küldjük majd el neked a csomagot!

 • gyuszi87 (3 év)

  hát én még nem kaptam meg a csomagot!! mikor jön meg?

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia,
   A te email címeddel még nem érkezett befizetés. Milyen fizetési móddal vásároltál és mikor?

 • Plósz Boglárka (3 év)

  Szeretném megrendelni a csomagot, de egyrészt nem nagyon hiszek az ilyesmiben valamint nem is értek ezekhez igazán. Ezért szeretnék mgérdeklődni, hogy a csomag megrendelése után megkapom a csomagban az olyan programokat is amivel megszerezhetek egy bizonyos jelszót vagy csak az instrukciókat hogy hogyan kell csinálni és utána még a programot be kell szereznem?

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia
   A csomag tartalmaz leírásokat videókkal és programokat egyaránt.

   • Plósz Boglárka (3 év)

    Tehát akkor ha a csomag megrendelem képes leszek egy bizonyos személy fiókját feltörni?

    • hackerkepzes.hu (3 év)

     Nagy valószínűséggel igen.

 • Joe (3 év)

  Szia!

  Szeretném megtudni, hogy esetleg személyesen készpénzben van-e lehetőség a csomagot befizetni?

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia
   Van, bármelyik Raiffeisen bankba meg lehet vásárolni a csomagot készpénzben.

 • Máté (3 év)

  Szia!

  tudnál erről bővebb tájékoztatást küldeni e-amilen? Plusz olvastam itt még a kémprogramról is. Az is érdekelne, hogy pl Iphonra hogyan telepíthető stb. Várom a választ e-mailen.
  Köszönöm

 • szundi (3 év)

  szia tudnál segiteni fel törni 1 facebo kot fontos volna nagyon !

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia,
   Ha érdekel a feltörés javaslom a csomag megvásárlását amiben részletesen bemutatjuk a módszereket.

 • Kovacs Szilvia (3 év)

  Kedves Facebook!

  Nem tudok belépni a rendszerben kb. 2 hete.Kiirja, hogy hálózati probléma.
  Egyébnként minden program működik.
  Kérlek segítsetek!
  Köszönettel

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Milyen rendszerbe nem tudsz belépni? A facebook.com-ra? Mert ahhoz nem sok közünk van.

 • Németh Regina (3 év)

  Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, Facebookon elfelejtettem a saját jelszavamat, kértem emlékeztetőt, de a mail nem jött meg (azóta se), és mikor eszembejutott a jelszavam, már nem engedett belépni. Esetleg erre van valami megoldás, nagyon fontos lenne, hogy tudjam használni az oldalamat! Előre is köszönöm! Regi

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia,
   Megnézted a spam/levélszemét mappát az email fiókodban? A Facebook email-ei szinte biztos, hogy megérkeznek..
   Miért nem engedett utána belépni? Mit írt ki?

   • Németh Regina (3 év)

    Szia, megnéztem a spam-ek között is, azóta se jött semilyen emlékeztető. De már nem is talál meg mail cím alapján se, https://www.facebook.com/login/identify?ctx=recover ezzel próbálkoztam de ez se hozott eredményt. Mit tudnék csinálni még? Nagyon fontos lenne, hogy tudjam használni! Esetleg ha privátban tudnátok segíteni azt is megköszönném! Köszönöm a segítséget!

    • hackerkepzes.hu (3 év)

     Elképzelhető, hogy feltörték a Facebook fiókodat és megváltoztatták az email címedet. Kattints ide, hogy megpróbáld visszaszerezni/letiltani:
     http://www.facebook.com/hacked

 • kockahack (3 év)

  Hello, nem látom sehol a csomag árát!Megtudná nekem valaki mondani hogy mennyibe kerül!Előre is köszi!

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia,
   Most akciósan 5 ezer forint.

   • Kótai Ibolya (3 év)

    Szia szeretném megrendelni a csomit ,,és akciós még az ajánlat?
    Rajongotok :)

    Csaumee

    • hackerkepzes.hu (3 év)

     Szia,
     Igen, még az.

 • mtim27 (3 év)

  szia!
  Nagy szükségem lenne a programra de semmiféle banki vagy kártyás fizetés nem jöhet szóba csak is készpénzben, személyesen. Van rá esély ez megoldani?

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia,
   Írtam emailt, de még nem válaszoltál.

 • FALCON (3 év)

  es ha mondjuk en elkuldom neked a penzt?:?:?: akkor te a csomagot hogy kuldod el nekem ? ?? mennyiere biztos hogy feltudok majd torni egy jelszavat..mert lenyegeben nekem csak egy jelszora lenne szugsegem ..koszi addig is

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Az átutaláskor megadott email címre küldjük mindenkinek a csomagot, amiben bemutatunk kezdőbb és haladóbb jelszómegszerzési módszereket, és hogy hogyan lehet ellenük védekezni. Ha elakadnál vagy bármi kérdésed van, szívesen segítünk emailben vagy a fórumon.

 • Dezsi Csilla Melinda (3 év)

  e-mail es messenger jelszokat is lehet feltorni a csomagban levo programok segitsegevel?

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   A csomagban bemutatott módszerekkel szinte bármilyen jelszó megszerezhető.

 • Gabesz (3 év)

  Működik még a dolog, tehát még meg lehet rendelni?

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Természetesen! :)

 • valkesz (3 év)

  Valaki be akart lépni a facebook fiókomba- ezt az értesítést kaptam tegnap a facebook profilomban. Hogyan tudhatnám meg hogy ki? Az email címem maradt, és a jelszóm is, tehát vagy nagyon profi volt és így is be tudott lépni, vagy egyáltalán nem. Van egy -két ismerősöm, akik közül az egyik egy informatikai cégnél rendszergazda. Vajon ő ilyet meg tudna csinálni? Amúgy nem ismerősöm a facebookon , csak az egyik ismerősömé, pontosabban a z egyik családtagomé. Mi a véleményetek erről? Nagyon szeretném tudni mi történhetett, és hogy az volt -e az akire gondolok…
  Köszönöm!

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia
   Elképzelhető, hogy kémprogram van a számítógépeden, és nem csak a facebook hanem egyéb jelszavaidat (akár banki adatokat) is megszerezte.
   Mindenféleképpen javasolnám a csomagunk megvásárlását amely segítségével biztonságossá tudnád tenni a számítógépedet és a Facebook valamint egyéb fiókjaidat.
   Azt kideríteni, hogy pontosan ki volt nem könnyű, de nem is lehetetlen. Első lépésben a számítógépedet illetve a profiljaidat kell biztonságba helyezni és utána meg lehet próbálni kinyomozni ki próbálkozott.

 • Frenszisz23 (3 év)

  Szia !

  Fel lehet törni vkinek a profilját úgy hogy nem tudom a felh.nevét sem a jelszavát?
  Üdv.

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia
   Igen

 • Frenszisz45 (3 év)

  Hello!

  Én mint laikus kérdezem hogy ha nem tudom a feltörendő facebook profilhoz tartozó felh.nevet sem a jelszót csak a csaj profilját miután bejelentkeztem, én is fel tudom törni a profilját és meg tudom nézni a hozzá tartozó nem publikus képeket?

  Köszönöm a választ!

 • FALCON (3 év)

  ugy ertem…hogy volt e mar visszajelzes arrol h mukodik e par ambernek ez a program:D meg e tudtak oldani amit akartak..csak eszt akarnam tudni 😀

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Igen, nagyon sok embernek beválik a csomag!

 • FALCON (3 év)

  szia! honnan tudom monjuk h te meg e kaptad a penzt ha el lett kuldve….mert mondjuk vannak olyan szelhamosok,akik azt mondjak h meg nem kaptak semmit….ez is benne van szerintem…es van mar valami vissza jelzes h sikerult e valakinek?..es hogy lehet e rendesen hazbalni a programot…elore is koszonom az infokat..engem erdekelne a dolog

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia!

   Nem kell hasonlótól tartanod, ugyanis mi ezt hivatalosan, cégként csinálunk. Adunk számlát, adózunk belőle stb. Ha bárki nem kapta volna meg a csomagját már rég nem lennénk itt, arról nem is beszélve, hogy ha kamu lenn a dolog, akkor biztos anonyman csinálnák (meg tudnánk oldani könnyen :D) nem pedig publikus adatokkal.
   Sok kommentet olvashatsz a hackerkepzes.hu főoldalán (kb. 200-at). Mi az, hogy hazbalni a programot?

 • Krisztián (3 év)

  Szia!
  Szeretném megvásárolni a csomagot, de külföldről vagyok (Szlovákia) és bankkártyával fizetnék. nem lesz semmi gond az átutalással vagy inkább válasszak más fizetési módszert.
  Előre is köszi

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia!

   Írtam emailt, de ide is leírom: Sok külföldi vásárlónk van, az egész világból meg lehet vásárolni a csomagot. A PayPal vásárlás előtt kiírja, hogy mennyibe kerül a csomag az adott devizában, így nem érhet meglepetés.
   Üdv

 • flashmob07 (3 év)

  Sziasztok!:)

  Valahogy nem értettem meg, hogy a készpénz befizetés hogy működik… Lehet hogy velem van a baj, de akkor sem. Szóval az érdekelne, hogy hogy működik ez, hogy besétálok a bankba, befizetem a csomag árát, és megkapom a csomagot? Budapesten élek, mennyi idő alatt érne oda? Mert hatalmas szükségem lenne rá, minél hamarabb. Üdv.

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia
   Csak annyit kell tenned, hogy befáradsz a bankba, kifizeted a csomag árát, és megadod közleménybe az email címedet.
   Amint megérkezik hozzánk a pénz, a megadott email címre elküldjük a csomag teljes (videókat, szöveget stb.) e-mailben.

 • SZ (3 év)

  szia feltörték a facebook-mat és megváltoztaták a jelszót nem tudod nekem feltörni

 • csilag (3 év)

  ebben most akkor mi az ingyen ha fizetni kell erte

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia, nem írtuk sehol sem, hogy ingyenes. A csomagon több ember dolgozott hónapokon át, ezért nem adhatjuk oda ingyen. Ellenben az összes vásárlónak segítünk ha elakadt.

 • SZ (3 év)

  Minden tiszteletem!
  Megvásároltam a csomagot, várom az emailt! :)

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia,
   Erről az email címről még nem érkezett vásárlás. Ha banki átutalással vásároltál, akkor valószínűleg holnap reggel fog megérkezni a pénz. Amint megjön, küldjük is a csomagot.

 • judit ujvari (3 év)

  Szia!
  Ha megvásárolom a most 5000 Ftos csomagot, akkor több jelszóra is vonatkozik? Engem email és FC jelszavak érdekelnek. Köszi.

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia
   A csomagban leírt információkat és programokat úgy és annyiszor használhatod, amennyiszer szeretnéd.
   Mi az az FC?

 • ildy (3 év)

  szia.nagyon nagy segitségre lenne szükségem a barátom facebookját letöröltük és csináltunk egy közöset, és a napokban láttuk hogy valaki beléépett a facebookjába mert megint láthatóvá vált és 2x annyi ismerőse van stb.
  kérlek segítsetek!!!!!!!

 • Ági (3 év)

  Azt szeretném kérdezni, hogyan tudhatom meg,hogy feltörték a facebook levelezésemet! Köszi a választ.

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szinte sehogyan sem tudod kideríteni utólag, de meg tudod előzni. Együl az lehet gyanús jel, ha számodra el nem olvasott üzenetet olvasottnak mutat.
   Hogy megakadályozd, először végezz teljes vírusírtást a gépeden, változtasd meg a jelszavaidat (email + fb) és állítsd be a facebook biztonsági beállításainál az ingyenes sms értesítést.
   Így már szinte lehetetlen, hogy bárki belépjen a profilodba.

 • Wanesa (3 év)

  Sziasztok!!én felakarnánk törni egy fiókot :( neve:dani.gress.37@facebook.com

 • RG90 (3 év)

  Barátnőm facebook jelszava érdekelne, én hajlandó lennék úgy is fizetni hogy csak egy jelszót küldesz! Lehetséges ez?

 • Gero (3 év)

  Szia lecci irj e mailt szeretnek kerdezni par folgot!
  Elore is köszi

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Szia
   hackerkepzes KUKAC gmail.com

 • miskodani (3 év)

  Hello! Ha nincs meg az fb. mail címe,akkor is lehetséges a feltörése,vagy csak e-mail címmel?

  • hackerkepzes.hu (3 év)

   Ha nincs meg a profiljához tartozó email cím, akkor jelszóval sem tudsz belépni. :)

 • lacika (4 év)

  szia! azt akarnám kérdezni hogy ha szlovákiábol vagyok..es otp bank számlám van es kártyám is ..akkor is meg oldhato ez a dolog?? es mennyivel konnyeb feltorni ugy a fb.ot ha meg van a felhasználo email??

  • hackerkepzes.hu (4 év)

   Szia, írtam emailt!

 • puma55 (4 év)

  Értem.Van tipped esetleg,hogy milyen oldalon próbáljak keresgélni ilyen programot?A leírásokat persze elolvasom,mert érdekel.

  • hackerkepzes.hu (4 év)

   Sajnos nem, de google-ben előbb-utóbb találni fogsz valami használhatót.

 • puma55 (4 év)

  Szia!Azt szeretném megkérdezni,hogy nekem Symbian rendszerű telóm van,arra lehet rátelepíteni valami egyszerű feltörő programot,ami a jelszavakat is láthatóvá teszi?Ugyanis sajna gépem nincs,telón netezek.E-mailben is tökéletes,ha válaszolsz.Ez amúgy milyen csomag,hogyan használható,hogy működik,és hogy lehet megvenni?Várom válaszodat,köszönöm!

  • hackerkepzes.hu (4 év)

   Szia,
   Elképzelhető, hogy van ilyen program, de a csomag ilyesmit nem tartalmaz.
   Hogy mik vannak a csomagban arról itt olvashatsz. A vásárlás menetéről pedig itt.

 • pidacek (4 év)

  Sziasztok mivann akkor ha én nem akarok bankszámlaszámal v mivel fizetni hanem személyesen nem lehetne meg csinálni valahogy? irj!

  • hackerkepzes.hu (4 év)

   Szia, Írtam emailt!

 • Kiss Nándor (4 év)

  Mi a garancia hogy én kifizetem a Pénzt és a csomag tényleg megjön és működni fog és menni….. elég sok szélhámos van az interneten ezért kicsit bizonytalan vagyok írjon már olyan aki tényleg megkapta és működik…

  • hackerkepzes.hu (4 év)

   Mi egy nyílt lapokkal játszó cég vagyunk, minden adatunk publikus, így ha bármi fennakadás történne, a vásárlóknak lehetősége van az illetékes szervekhez fordulni. Azok a szélhámosok akik feltöréseket hirdetnek kerülik a nyilvánosságot és a monitoruk mögé bújva, névtelenül csalnak ki pénzt a gyanútlan áldozatokból.

 • Rafael (4 év)

  sziasztok !!
  ki tudna nekem fel törni egy facebook-ott ??
  nem csak köszönetre kéne !!

 • Sanyika (4 év)

  Szia!

  Mit tartalmaz a csomag, amit megvehetek?
  Mielőtt kifizetném, szeretném tudni.

  Üdv.:
  NT.

 • név (4 év)

  örülnék ha felvennénk a kapcsolatot…köszi..

 • Dániel Topp (4 év)

  Hali azt szeretném kérdezni hogyha egyszer megveszem a progit akkor az örökös marad? mindig tudom majd használni?

  • hackerkepzes.hu (4 év)

   Igen, a csomagot addig korlátlan ideig használhatod!

 • Szücs Sándor (4 év)

  Hol tudok érdeklődni ? Mennyibe kerül ?

 • Katalin Budaházy (4 év)
 • Katalin Budaházy (4 év)

  A facebook hibajelentőn nem lehetett bejelenteni a hibát, mert kérte, hogy töltsem ki bejelentés oka mezőt, amit már kitöltöttem., de a küldés gomb megnyomása után üres lett a mező. Kitöltöttem újra, kódot beírtam, majd a küdés gomb után a mező újból üres lett, beírtam újból, akkor már új kódot kaptam, és ez így ment volna a végtelenségig.

  Problémám, hogy a nevemben a fenti oldalra valaki beírt valamit. ide kimásolom:

  Katalin Budaházy ++
  5 hours ago · Like

  Katalin Budaházy Ez aztán az érdekes, valaki az én nevemben odatette : ++ Hogy lehet a Facebookon egy másik nevében beszélni? Hello Facebook! Ezt hogyan lehet? Lehet megheckelni a leveleket? Nem a ++-ért írok, hanem a heckelésért.
  5 hours ago · Like

  Kérem szíves válaszukat, hogy történhet meg, hogy valaki az én nevemben levelet írjon? Ilyen alapon, bármit feltehetnek, bárki nevében? Ez nagyon félelmetes dolog.
  Előre is köszönöm szíves tájékoztatásukat.
  Katalin Budaházy
  kati.svaby@gmail.com

 • Rucus (4 év)

  Sziasztok, sajnos elfelejtettem a facebook jelszavamat , és tőlük nem kapok segítséget ,mert tojnak a fejemre többszöri kérésem ellenére is .
  Isten igazából nekem csak ezért kellene a facebook oldalamat feltörni, és azért, hogy innen is törölhessem magamat, mert ők sem jobbak a többinél . Kérlek segítsetek ebben .Köszönöm

 • InterNIC (4 év)

  +1!

 • SID (4 év)

  Hacker != Script kiddie (Gyakran olyan eszközöket (programokat) használ, melyek működésével nincs tisztában, emiatt szándéka ellenére károkozása után a hatóságok által megtalálható és felelősségre vonható.)

  • webkiller (4 év)

   Nos a “Hacker” és a “Script Kiddie” nem egy és ugyanaz

   • Squito (4 év)

    Te meg a programozás alapjaival nem vagy tisztában 😉

 • hollo (4 év)

  Mennyi idő. míg megkapom a csomagot?

  • hackerkepzes.hu (4 év)

   Egész nap a gép mellett vagyok, amint látom, hogy megérkezett a pénz, már küldöm is. Általában 1-2 óra.

 • jolan (4 év)

  hello.szeretném kérdezni hogy ez mennyire biztos h sikerül feltörni a facebook profilt?lehet e egyenleget tölteni?mert külföldi vagyok.üdv

  • hackerkepzes.hu (4 év)

   Szia, Elég sok feltörési módszerrel ismerkedhetsz meg a csomagban, így szinte biztos, hogy valamelyikkel sikerül. Külföldről a legkönnyebben bankkártyával vásárolhatsz, ha nincs bankkártyád akkor online bankod segítségével kezdeményezz deviza átutalást. Hasonlít a sima átutaláshoz, csak meg kell adni 1-2 plusz adatot.

 • Farkas József (4 év)

  Sziasztok Kűlföldön dolgozom és szeretném megkérdezni wifi feltörésre is alkalmas mondjuk web-vagy wpa2 re és utazok vissza a hétvégén nincs valami mondja hogy gyorsabban hozzájusak meert vinném magammal. köszönöm

 • Arany-Pok (4 év)

  szia!

  én nagyon nem értek ilyesmihez nem kaphatnék segítséget? nem kéne a progi csak meg kéne csinálni megkapom a jelszót és kifizetem….

  • hackerkepzes.hu (4 év)

   Szia,
   A csomag kifejezetten kezdő felhasználóknak készült és természetesen az összes vásárlónak segítünk!
   Mi feltöréseket sajnos nem vállalunk, ugyanis az bűncselekmény.

 • Konkoly István (4 év)

  Üdvözlöm – én csak azt szeretném kérdezni , hogy ha megvásárolom a csomagot , mi a garancia arra hogy fel is töri annak a fióknak a jelszavát amelyikét fel szeretném törni?

  várom válaszát

  • Facebook Feltörés (4 év)

   Üdv,
   A csomagban található információval és programokkal Ön is kipróbálhatja milyen módszerekkel törnek fel profilokat a számítógépes bűnözők. Mások profilját feltörni bűncselekmény ezért csak is saját profillal kísérletezzen. A 100%-os sikert sajnos nem tudjuk garantálni, de több módszer is található a csomagban, így ha az egyikkel nem sikerül, ki lehet próbálni a többivel. Valamelyikkel szinte biztos, hogy összejön.

   • DaRkQ (4 év)

    nem tudom lehet én vagyok vak .de mennyibe kerül a csomag ? 😀

 • Drako (4 év)

  sziasztok

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Go to Top