Hacker hírek

Skype feltörés

 

Ha használunk különböző chat alkalmazásokat, mint például a Skype akkor nagyon oda kell figyelnünk, ugyanis rengeteg vírus terjeng ezeken a csevegőkön.

Ha feltörik a Skype fiókunkat, akkor könnyedén visszanézhetik az összes privát beszélgetésünket. Ha belépnek a fiókunkba, akkor a mi nevünkkel cseveghetnek ismerőseinkkel és feltűnés nélkül megkaparinthatnak személyes információkat rólunk. Nem ritka, hogy a féltékenykedő párunk akar belelesni a beszélgetéseinkbe, de az is előfordult már, hogy munkahelyi kollégák, vagy osztálytársak próbálnak behatolni a fiókunkba. Ráadásul nem is kell, hogy órákon át be legyenek jelentkezve, ugyanis a naplózott beszélgetéseinket percek alatt letölthetik és később elolvashatják.

Ha nem szeretnél áldozattá válni, akkor kövesd nyomon naponta frissülő blogunkat, ahol bemutatjuk a legújabb vírusokat és trükköket, amivel illetéktelenek feltörhetik fiókunkat! A legjobb védekezés az, ha megismered a különböző feltörési módszereket és a hackerek világát! Ebben segít a csomagunk, amiről itt tudsz bővebben olvasni!