Szexi, fiatal, és nem utolsó sorban dollármilliók lopásában vett részt. Ő Kristina Szvecsinszkaja, aki annak az akciónak a részese volt, mely során hárommillió dollárt loptak el hackertársai az internet segítségével.

2010-ben, az elkövetés idején a lány még 21 éves volt, ezért a védelem arra is hivatkozott, hogy fiatal korát és tapasztalatlanságát használták ki az elkövetők. Továbbá enyhítő körülményként értékelték büntetlen előéletét és a megbánást is, melyet tanúsított. Elmondása szerint „Ez volt életem legnagyobb hibája”.

.

.

A vallomás hitelessége már csak azért is kétségbe vonható, hiszen egykor éppen meggyőző képességének, és rendkívül jó színészi játékának hála tudott hamis útlevelekkel számlákat nyitni különféle hitelintézeteknél. 37 társa pedig a nálunk is ismert és rettegett ZEUS vírust kihasználva jutottak hozzá 3 millió dollárhoz amerikai bankokból, s 9 millióhoz brit bankoknál vezetett számlákról.

Kristina bankszámlája 35 ezer dollárral gazdagodott, ám ezt kártérítés gyanánt ki is kell fizetnie, de most már újra szabad, ezzel ki tudja, mekkora veszélyt jelentve újra a területen.